Hondentraining

Een goede relatie tussen hond en eigenaar is gebaseerd op wederzijds respect en begrip. Bij Kyno & Co is een hondentraining dan ook veel meer dan het aanleren van zitten en liggen aan uw hond. Ons doel is dat jij en jullie hond elkaar beter leren begrijpen en dat er een wederzijds vertrouwen ontstaat. Wij leren je graag je hond op een positieve manier te begeleiden en op te voeden daarbij gekeken naar het welzijn van de hond. Iedereen vindt het toch fijn om begrepen te worden?

Ik ben gediplomeerd en ervaren kynologisch instructeur en coach en ik volg regelmatig bijscholingen en lezingen om mijn kennis up-to-date te houden. Bovendien heb ik de afgelopen jaren zelf achtereenvolgens vier pups opgevoed (drie kruisingen golden retriever x labrador en een labrador). Als moeder van drie kinderen weet ik zelf hoe het is om een happende springende puppy met scherpe tandjes tussen kinderen rond te hebben lopen! Ook weet ik hoe het is als je hond de puberfase doormaakt en daarbij de bekende bananen in de oren heeft!

Daarnaast ben ik voor Bultersmekke Assistance Dogs instructeur/teamcoach daarbij begeleid ik mensen bij het opleiden van hun eigen hond tot officieel gecertificeerde assistentiehond. Denk hierbij aan ADL-honden (Algemene dagelijkse levensbehoeften), psychosociale hulphonden (buddyhond) en epilepsiehonden. 

Met veel plezier en passie help ik eigenaren bij het opvoeden en trainen van hun pup en puberhond tot die hondenvriend die ze zich wensen. Ook jou help ik graag! 

Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en het optimale resultaat uit de trainingen te halen, bieden wij privélessen aan huis en op locatie aan. 


Voordelen van individuele lessen:

- alle aandacht voor jou en je hond 

- ruimte voor al jullie vragen

- trainen in de eigen omgeving zonder afleiding van andere honden

- lessen worden ingepland op een dag en tijd passend in jouw schema

- je krijgt geen hond die het op de hondenschool wel doet, maar thuis niet

- socialiseren met soortgenoten op een verantwoorde manier

- alle gezinsleden worden bij de training betrokken

- oefeningen meteen in praktijk brengen

- je hoeft niet op je beurt te wachten

- in de vertrouwde omgeving van thuis voelt de hond zich veilig waardoor hij zich beter kan concentreren en            sneller zal leren


KLIK HIER VOOR PUPPYCURSUS

KLIK HIER VOOR PUPPY ONTDEK PARCOURS

KLIK HIER VOOR PUBERCURSUS

KLIK HIER VOOR KIND-HOND BEGELEIDING