Pubercursus

Uitgangspunt is hondentraining volgens een positieve trainingsmethode waarbij plezier voor eigenaar en hond voorop staat!


Een goed vervolg voor jouw pup! 

De puppycursus is afgerond en je pup heeft zijn diploma behaald. Well done! Intussen gaat je pup richting de leeftijd van 5 of 6 maanden en komt zo langzamerhand in de puberteit. Je zult in deze fase gaan merken dat je pupje dat zo goed luisterde af en toe bananen in de oren heeft, opeens commando's niet meer lijkt te snappen en zijn grenzen zal gaan verleggen. In deze fase is het heel belangrijk om goed te blijven trainen. Je kunt deze periode gebruiken om aangeleerde commando's te herhalen en daarmee verder te verankeren in zijn hersens en hem nieuwe uitdagingen te bieden door net wat meer van hem te vragen. Daar is deze PUBERCURSUS voor bedoeld. 

Graag begeleid ik je in deze fase met je hond en beantwoord ik alle vragen die jullie hebben. In deze fase is het belangrijk om goed uit te vinden wanneer je nu wel of niet precies de touwtjes wat kun laten fieren. Bij de pubercursus vind ik het heel belangrijk om je te leren WAAROM je hond bepaalde dingen doet of waarom hij juist bepaalde dingen niet doet. Hoe komt dat nou en hoe kun je hiermee omgaan. Hier gaan we het uitgebreid over hebben en krijg je mooie inzichten. 

In de PUBERCURSUS bied ik INDIVIDUELE LESSEN bij jullie thuis en op locatie aan, waarbij ik het belangrijk vind om je hond niet alleen maar trucjes te leren, maar dat je ook leert hoe het nu precies werkt bij je hond, hoe ziet hij de wereld en welke behoeften heeft hij . Veel aandacht wordt besteed aan het opbouwen van een fijne relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect tussen jou en je hond en dit is goud waard!

WAT LEREN JULLIE TIJDENS DE VERVOLGCURSUS:

  • Aanleren van basiscommando's (vervolg van blijf en hierkomen op verzoek, touch, volgen, wachten,       af liggen op een kleedje, aandachtsoefeningen)
  • Impulsbeheersing
  • Coördinatie en balans
  • Introductie hersenwerk
  • Verantwoord loslopen en omgang en spel met andere honden
  • Het leren begrijpen van de hondentaal en het leren lezen van je hond
  • Werken aan een fijne band met je hond hoe doe je dat

De PUBERCURSUS bestaat uit 6 lessen van 45 minuten (4 lessen vinden plaats bij jou thuis, 1 in de woonwijk en 1 in het bos) volgens ons programma. Uiteraard is er ook ruimte voor eigen inbreng en specifieke wensen op maat voor jullie situatie. Alle lessen worden in overleg ingepland voordat het traject van start gaat. Uiteraard is het indien nodig altijd mogelijk een les te verplaatsen. Honden vanaf de leeftijd van 5 maanden kunnen starten met deze cursus. In deze cursus wordt door een volwassene met de hond getraind (dit in tegenstelling tot de puppycursus waarbij ook de kinderen mee konden doen met de training; uiteraard mogen kinderen wel bij de training aanwezig zijn). 

Tarieven

De complete vervolgcursus bestaat uit:

-  6 privélessen

-  extra service om tussen de lessen door vragen aan mij te stellen via Whatsapp waarop je altijd dezelfde dag      antwoord ontvangt 

-  na afloop een diploma en presentje voor de hond. 

De prijs van dit pakket is € 255,00 (normale prijs is € 279,00). 

Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om indien gewenst extra losse lessen af te nemen. De prijs per losse les bedraagt € 46,50.

U bent niet verplicht de complete pubercursus af te nemen, als u alleen een of twee lessen bijscholing wilt, dan kan dit ook. 

Interesse?

Heb je met je pup een puppycursus afgerond en heb je interesse in de PUBERCURSUS? Neem dan gerust contact met ons op. Als je het contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch of via Whatsapp contact met ons op te nemen (via telnr 06-50651500). 

======================================================================================================================

Wil jij ook een goed opgevoede huishond? 

Neem dan snel contact op en kijk wat wij voor je kunnen betekenen!